Koncert – élmények – köszönet

Erdélyben zárhatta 2018-as évét a Subrune zenekar. Az ESZI tanulói Berek Dániel és Berek Mihály, valamint zenészkollégáik Lengyel Levente, Rostás Péter és Kasó Máté 2018. december 21-én adhatott koncertet a Rockkarácsony fesztiválsorozatnak helyet adó Kézdivásárhelyen. A rendezvényen különböző székelyföldi és magyar zenekar léphetett színpadra a rockzene nevében.

Nagy lehetőség volt számunkra ez a rendezvény, különleges vendégszeretetet kaptunk a fesztivál szervezőitől, valamint a jelen lévő zenekaroktól. Néhány nap alatt bemutatták a helyi életet, a gasztronómiát. Barátságos hangulatban zenélhettünk újdonsült barátainknak. A koncertről hamarosan megjelenő hang- és képanyagokat Facebook és Instagram oldalunkon publikáljuk.

Szeretnénk köszönetet mondani a Gastro Blues fesztivál szervezőinek és a Pirkadat zenekarnak a csapat közvetítéséért, Paks város Önkormányzatának a különleges utazásélményért és a sofőrszolgálatért, Csanádi Zoltán igazgató úrnak, valamint a fesztivált lebonyolítását segítő csapatoknak!

 

            Berek Mihály 12/C