Farsangi buli

Idén, január 31-én, hosszabb kihagyás után,  ismét megrendezésre került a Farsangi mulatság kollégiumunkban. A délutáni programok közül a csapatjátékról Sztakó Imre tanár úr és Borbás Anikó tanárnő gondoskodott. A játékban a csapatoknak többféle feladatuk volt: tippelni, villámkérdésekre válaszolni és megadott válaszok közül kellett kiválasztaniuk a megfelelőt. A csapatok nagyon jól érezték magukat a megmérettetés alatt, így mindenki megérdemelt egy tálca finom süteményt.

Az este közeledtével kihirdettük a bálkirálynőnket, Parrag Rékát és a bálkirályunkat, Kriskó Tamást, akikre rengeteg szavazat érkezett a farsangot megelőző hetekben.

Ezt követte a farsangi felvonulás, ahol a kollégisták és tanáraink megmutathatták kreativitásukat jelmezekbe és szerepekbe burkolva. Láthattunk egyéni illetve csoportos műsorokat, voltak humorosak, találékonyak és kreatívak is.

Az est fénypontja nem volt más, mint a tombolahúzás, a farsangi felvonulás eredményhirdetése és a fánkevés. Köszönjük szépen a számtalan beérkezett tombolát, hiszen mindenkinek juthatott valami kis apróság. A tombolák ára a kollégisták programjaira, a „kolis életre” lesz fordítva. A felvonultak közül kategóriánként (egyéni, páros, csoportos, közönségdíj) 1-1 nyertest választottak a zsűritagok illetve a közönség. Mind a négy nyertes pedig a finom tortákból repetázhatott. A fánkokat hálásan köszönjük Greksa Bálint édesanyjának, aki közel 400 fánkot készített az éhes kollégisták számára (nagyon finom volt)!

  Csercsa Fanni