Filmajánló 2019.október

Demóna: A sötétség úrnője

„A szerelem nem mindig végződik jól.”

2019 októberében felejtsd el csipkerózsika tündérmeséjét, mely évek óta rózsaszín ködben lebeg a szemeid előtt, ugyanis Demóna visszatér. Erősebb, mint valaha, és nevelt lányával, Aurórával az oldalán uralkodnak a királyság különös lakói felett

Felhőtlen kapcsolatukat azonban beárnyékolja az, hogy Ingris királynő vissza akarja kapni Aurórát, hogy Demóna kezei közül kiszakítva a királyi udvarban nevelje őt, és méltó utódot faragjon belőle.

Demónában viszont felélednek az anyai ösztönök, és nem szeretné elveszíteni szeretett lányát, ezért úgy dönt, hogy szembeszáll a királynővel és családjával. Bármi áron meg akarja védeni őt és tőlük. Ennek következtében összehívja és csatasorba állítja az erdei lényeket.

A királyi udvart sem kell félteni, hiszen nem maradhat trónörökös nélkül az ország, ezért felkészülnek a megütközésre az erdő lényeivel szemben

Csakhogy Aurórát szerelme, Fülöp herceg feleségül kéri, és ebbe a lány bele is egyezik Demóna legnagyobb döbbenetére, ugyanis ő óvta a gyermekét minden arra tévedő férfitól, nehogy őt is átverjék, mint az anyját néhány éve. A lány viszont makacs, és nem hagyja eltántorítani magát a hercegtől.

Demóna a sötétség úrnője 2019 októberétől a mozikban!

Szilágyi Bogi